Gaon Etten in de Achterhoek

Gaon Etten in de Achterhoek

September 2017

 

Afgelopen vrijdagavond stond onze Boskapel én landgoed in het teken van 'Gaon Etten in de Achterhoek'.

Een concept waarbij in de open lucht, in Toscaanse sferen, genoten werd van een heerlijk driegangen streekmenu in combinatie met Achterhoekse bieren, wijnen en sappen én een culturele activiteit.

Onze chefkok Daniël Huigen stelde het menu samen en verzorgde samen met zijn collega Ronald Lansink op voortreffelijke wijze de bereiding van de gerechten.

Rond 18:30 uur werden de eerste gasten verwelkomd op de Kalenberg met een glaasje bubbels, gevolgd door een amuse-soepje van pastinaak.


Tegen 19:00 uur werd er op onvervalst Achterhoekse wijze een openingswoord gesproken door Jan Bijvank van Gaon.nl en werd dit afgesloten door een eerste kennismaking met zanggroep VPS Kek.

 

Hierna schoof iedereen aan aan de lang gedekte tafels en genoot men van het diner. 

 

Tussen de gangen door werd de groep gasten in tweeën gedeeld en kon er afwisselend geluisterd worden naar een uitleg van Gerrit de Vries, directeur van Landgoedhotel Woodbrooke, over de geschiedenis van het landgoed én werd er in de Boskapel een optreden verzorgd door VPS Kek.

 

Terwijl het langzaam aan donker werd werd en de sfeerverlichting zijn werk deed werd het nagerecht geserveerd en werd er gezellig nagepraat over deze bijzondere avond. 

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!