Halverwege 2016

Halverwege 2016

Juli 2016

 

En zo zijn we alweer 3 maanden verder sinds onze vorige blog van 11 april.

 

Een blog waarin we aangaven een hele drukke periode achter de rug te hebben met allemaal leuke veranderingen en nieuwtjes.
Maar we hebben de afgelopen 3 maanden zéker niet stil gezeten!

 

Zo hebben we bijvoorbeeld de bewegwijzering op ons Landgoed onder handen genomen en volledig in onze nieuwe huisstijl aangepast.
Een duidelijke verwijzing naar de ligging van de Boskamers, Studio's en naar de Brasserie was het eerste project. En het resultaat mag er zijn!

 


Nieuwe bewegwijzering op het Landgoed

 
Ook zijn we gestart met het her-inrichten van de eerste kamers van het hotel, ditmaal de eerste 6 kamers op de begane grond. Alle muren zijn fris geschilderd en de kamers hebben een fotowand gekregen. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van prachtige natuurfoto's om de natuur zo naar binnen te halen.

 

We hebben nieuwe meubels op maat laten maken en ook de accessoires hierop samengesteld.
Eén van de kamers heeft ook een luxe bedbank gekregen waardoor deze kamer bijzonder geschikt is voor een gezin met kinderen tot 12 jaar.Al met al zijn we super trots op het resultaat!

 


Eén van de eerste kamers in nieuwe stijl

 

Na de zomervakantie, vanaf september, gaan we verder met het her-inrichten van onze Boskamers. Ook hiervoor liggen de plannen al klaar en we kunnen niet wachten totdat we de eerste resultaten kunnen laten zien!


Dit prachtige Douglas hout wordt bijvoorbeeld gebruikt om de bedboards van te maken.

 

 

Op dit moment wordt er ook hard aan gewerkt om onze website te vertalen in het Engels én in het Duits. We zullen er voor zorgen dat deze zo snel mogelijk beschikbaar is voor onze buitenlandse gasten.

 

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!