Start van het nieuwe jaar

Start van het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is ondertussen alweer 1 week oud, tijd om nog even terug te kijken op het afgelopen jaar. 

Een jaar waarin we het heel druk hebben gehad, hebben genoten van een prachtige zomer en waar we weer veel mooie stappen gezet hebben.

Waar we eind 2017 afsloten met de restyling van onze Brasserie met prachtige wandpanelen en nieuw meubilair zijn we het begin van 2018 gestart met de restyling van onze hotelkamers.

De kamers hebben allemaal een fotoachterwand gekregen. We kozen hiervoor 3 verschillende natuurlijke designs.
Ook kregen de kamers nieuwe vloerbedekking, meubels en een compleet nieuwe badkamer.

 

 

 

Voor de bedden hebben we gekozen voor luxe boxspring bedden van het Nederlandse merk Avek. Bedden die door hen zelf gemaakt worden, waarbij gebruik wordt gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen. De bedden hebben een hoofdboard waarin een speakersysteem is geïnstalleerd. Hierdoor heeft u door middel van een Bluetooth verbinding met uw eigen device en kunt u luisteren naar uw eigen favoriete muziek.

Nadat de restyling van de kamers afgerond was zijn ook de badkamers volledig vernieuwd. De badkamers zijn voorzien van een inloop(regen)douche en toilet.


We zijn enorm blij met het resultaat en kunnen alvast aangeven dat we de komende periode gaan gebruiken om ook onze 8 studio's te restylen.
Hiervan houden we u vanzelfsprekend op de hoogte!

 

Er werden weer veel verjaardagen en jubilea gevierd in onze Douglaszaal, en bij mooi weer op het binnenterras of in de hoteltuin.

 

Ook wisten vele bruidsparen ons weer te vinden in 2018. Onze Boskapel is een populaire plek om te trouwen en ligt op loopafstand van het hotel op de Kalenberg. 

 

 

Wij hopen u in 2019 graag eens (terug) te zien bij ons en wensen u een heel fijn en voorspoedig 2019.

 

 

 

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!