Terugblik 2017 en een kijkje in 2018

Terugblik 2017 en een kijkje in 2018

Het jaar 2017 ligt alweer achter ons. Een jaar dat ons heel veel gebracht heeft.
We zijn ontzettend blij met de groei die we hebben gerealiseerd.

Velen wisten ons te vinden voor een heerlijke ontspannen (korte) vakantie of een zakelijke bijeenkomst.

2017 stond ook in het teken van feest vieren. Meer bruidsparen dan ooit kozen onze Boskapel uit om te trouwen en vierden vervolgens hun feest.
Zo trouwde men én vierde feest op één locatie.

Ook zijn we in 2017 gestart met de re-styling van onze Boskamers, onze Brasserie en onze vergaderzalen. De trend die we vorig jaar hebben ingezet wordt helemaal doorgetrokken in het hele pand.

Boskamers

Als eerste zijn de Boskamers gestyled. We kozen hierbij voor een frisse groene kleur op één van de wanden en er werd een houten bed achterwand geplaatst van Douglas hout. Het resultaat mag er zijn! 

Brasserie 

De Brasserie heeft ook een volledige make-over ondergaan. 
Het meubilair is volledig vernieuwd in de vorm van nieuwe tafels, stoelen en banken en als blikvanger is er een akoestisch paneel van bijna 8 meter breed geplaatst aan één van de wanden.
Dit paneel zorgt er voor dat maar een klein deel van de geluiden in het restaurant teruggekaatst wordt in de ruimte terwijl de rest in het paneel wordt geabsorbeerd. 

 

 

 

Vergaderzalen

De eerste (vergader)zalen zijn ook volledig vernieuwd en voorzien van nieuwe vloerbedekking, audiovisuele middelen en meubilair.
De radiatoren zijn voorzien van een mooie houten ombouw en we hebben de gordijnen vervangen.


 

Tijdens de feestdagen ontvingen we heel veel gasten, veelal samen met familie, die er van genoten om er even helemaal tussenuit te zijn. Ook wisten vele gasten uit de regio ons te vinden voor een heerlijke kerstlunch of kerstdiner.

 

Het nieuwe jaar starten we met het re-stylen van de overige hotelkamers en studio's, waarbij ook de badkamers vernieuwd gaan worden. We hebben nog veel meer plannen in het vooruitzicht, hierover zullen we u op de hoogte blijven houden.

 

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!