Vliegende start van 2016

Vliegende start

11 april 2016 

 

We hebben een enorm druk jaar achter de rug, met als afsluiting van 2015 de feestdagen. Het hele hotel vol met gasten van ver die kwamen voor familiebezoek, of juist om er fijn samen tussenuit te zijn. Ook ontvingen we veel gasten uit de regio voor een kerstbrunch -of diner.

 

Van oudsher zijn januari en februari de maanden om bij te komen in de hotellerie, maar bij Landgoedhotel Woodbrooke was niets minder waar! Er lag een heel plan klaar om voor de start van het voorjaar het hele hotel een update te geven, tussen 'alle bedrijven door'. 

 

En zo geschiedde. Alle kamers werden voorzien van een geautomatiseerd sleutelkaartensysteem, hier er daar werd er geverfd in hoogglans of schoolbordverf, ruimtes werden opnieuw ingericht, bomen omgekapt en ga zo maar door. Ook kreeg de huisstijl een kleine beurt en kozen we één slogan die ons het beste past. 'Gastvrijheid zit in onze natuur'. 

 

Het eerste échte hoogtepunt van 2016 was wel de komst van de houtskoolgrill. Rob en Daniel kwamen zelf met het idee om het 'anders' aan te pakken in het restaurant. Er zat al een schouw in de open keuken, het was alleen een kwestie van ‘even open breken'. Die kwestie bleek uiteraard meer voeten in de aarde te hebben, maar na flink zwoegen mocht het resultaat er zijn. Een échte Zuid-Afrikaanse houtskoolgrill in Barchem. Het was de eerste week even oefenen om de houtskool op dezelfde temperatuur te houden, maar inmiddels gaat het ze perfect af! De ultieme test was een kennismakingsdiner voor 60 van onze zakelijke relaties. De avond verliep soepel, het was gezellig en het eten smaakte heerlijk! 

 

Nu het tweede enorme project. De nieuwe website. In 2015 gingen de eerste schetsen van Gabriella al naar Sitework Lochem. Maar het was een groot project. Niet alleen wilden we een nieuwe site, we wilden ook graag alle arrangementen boekbaar maken via onze website, dus ook een nieuwe reserveringsmodule was vereist. Gabriella en Marieke zijn samen enorm druk bezig geweest om te zorgen dat alle systemen aangesloten zijn en 'met elkaar communiceren'. Inmiddels zijn we er bijna, de website, prachtig gerealiseerd door Sitework, is in ieder geval online!

 

En wat zijn we er blij mee! Een frisse look, passend bij waar Landgoedhotel Woodbrooke voor staat. Een prachtige authentieke en veelzijdige locatie, midden in de natuur. Écht ongedwongen, met huiselijke sfeer zonder in te leveren op kwaliteit. Want; gastvrijheid zit in onze natuur! 

 

Oh, en we zijn nog lang niet klaar, maar een vliegende start was het wel.

 

Bureau Gabriella 

Het bureau van Gabriella lag vol met schetsenDe houtskoolgrill werd in twee dagen geplaatstOok de keuken kreeg een update, van eenvoudig raamfolie tot gepersonaliseerde raamdecoratie! 

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!