Diner arrangementen

Voor uw diner hebben wij, afhankelijk van uw wensen, diverse mogelijkheden. Wij bieden een 3- en 4-gangen menu, een Small Bites menu, een All In diner of een Sharing Diner.
De prijzen zijn gebaseerd op minimaal 25 personen. Neemt u bij een kleiner gezelschap contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Small Bites   

Wij serveren 6 small bites per persoon. Zes small bites komen overeen met een standaard diner. De setting is ongedwongen en de variatie is groot.

Prijs:
€ 47,50 p.p.

Diner "Achterhoek"

Vooraf een amuse, met aansluitend een uitgeserveerd 3-gangen keuzemenu. 

Prijs:
€ 37,50 p.p.
€ 57,00 p.p. incl Hollands drankenarrangement, water op tafel en koffie met een bonbon na.

Diner "Barchem"

Vooraf een amuse, met aansluitend een uitgeserveerd 4-gangen keuzemenu.

Prijs:
€ 42,50 p.p.
€ 64,00 p.p. incl Hollands drankenarrangement, water op tafel en koffie met een bonbon na.

Sharing Diner

De voor- en nagerechten staan vast en worden op elke tafel geserveerd. De keuze voor het hoofdgerecht wordt samen met u vastgesteld, mede afhankelijk van het seizoen. 

Prijs:
€ 42,50 p.p.
€ 24,50 p.p. toeslag all-in arrangement inclusief ontvangst met Prosecco en borrel met 1 warm hapje.
Dranken uit het Hollands assortiment en onze huiswijnen zijn inbegrepen in het all-in arrangement inclusief koffie/thee en bonbons ter afsluiting. De tijdsduur is ca 3,5 uur.

Small Bites All-in diner arrangement

Ontvangst met koffie/thee en Woodbrooke koek of Prosecco. Aansluitend borrelen met 2 hapjes. Om 18:00 uur nodigen wij u uit aan tafel voor het Small Bites diner. Ter afsluiting serveren wij koffie/thee en bonbons. Alle dranken uit het Hollands assortiment en onze huiswijnen zijn inbegrepen. De tijdsduur is ca 3,5 uur.

Prijs:
€ 67,50