Feesten en Corona

Veiligheidsmaatregelen bij feesten en partijen.

Om het risico van verspreiding van het COVID19-virus te voorkomen  volgen wij in alle gevallen de richtlijnen zoals de overheid/RIVM deze heeft vastgesteld.
Regelmatig worden blootgestelde oppervlaktes gereinigd. In de openbare ruimtes en bij het betreden van onze locatie zullen desinfecterende middelen beschikbaar zijn. Maakt u daar alstublieft gebruik van.

Vaste zitplaats verplicht.

Bij binnen- en buitenlocaties in de horeca is een vaste eigen zitplaats verplicht voor u en uw gasten. Er mag op een feest dus niet van plek gewisseld of gedanst worden. Houd 1,5 meter afstand van aanwezige gasten buiten uw eigen gezin, knuffel elkaar niet en feliciteer op afstand. 
Ook is het niet geoorloofd om te zingen.

Gezondheidscheck verplicht.

Op binnen- en buitenlocaties moet bij iedereen van tevoren een gezondheidscheck gedaan zijn. Bij een gezondheidscheck (ook wel triage genoemd) vraagt een medewerker of u verkouden bent of koorts heeft.

Thuisbijven bij klachten.

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten, verhoging of koorts? Blijf dan thuis. Heeft u huisgenoten met koorts, benauwdheid of beide? Dan moet u ook thuis blijven. Dit geldt voor alle aanwezigen.

Heeft u nog vragen?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0573 - 44 17 34 of per email naar info@woodbrookebarchem.nl

Wees welkom bij Landgoedhotel Woodbrooke.