Recensies

Een kleine greep uit recente recensies, achtergelaten door onze gasten in het gastenboek.

Voor herhaling vatbaar!
"Vriendelijk personeel die met plezier hun werk doen. Heerlijk gegeten van de houtskoolgrill en 's ochtends een ontbijtbuffet met producten uit de omgeving. Rustige omgeving voor fietsers en wandelaars. De studio's naast het hotel zijn een aanrader, grote ruimte, bankje, keukentje en terrasje in de natuur. We komen zeker nog een keer terug!"

Wat een heerlijk hotel is dit!
"Iedereen is éven gastvrij en vriendelijk. We hebben behalve het heerlijke eten ook erg genoten van de kleurrijke en moderne inrichting. Alles is even verzorgd, tot in de kleinste details: meubels, wandbekleding en het thema "hout" is op een prettige manier doorgevoerd. We komen heel graag spoedig weer terug om van al dit moois te mogen genieten".

Wat een heerlijke en prachtige rustige plek is Woodbrooke!
"Prachtige natuurlijke aankleding in het hotel, er wordt veel met hout gewerkt. Duurzaamheid en eerlijke producten staan hoog in het vaandel. Wij hebben er 5 dagen van genoten! We komen zeker nog eens terug".

The best decision!
"We decided to have our wedding here. It was the best decision! The venue is beautiful, the food fantastic en everyone is very sweet & kind. We had a magical wedding and a huge part of it thanks to the hotel and staff. Heartfelt thank you from the both of us".

Wat een prachtige locatie!
"Geweldige omgeving, vriendelijke mensen, goede service en heerlijk eten. Kortom: Super!
Wij hebben het er nu al over om volgend jaar terug te komen met onze fietsclub".

Je bent écht gast!
"We hebben heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel, goede verzorging. Kortom: je bent écht gast!"

Zeker voor herhaling vatbaar!
"Wij vierden met onze kinderen en kleinkinderen de 80e verjaardag van oma. Nadat we allen gearriveerd waren (West en Oost Nederland) zijn we begonnen met drankjes en spelletjes. Om 19:00 dineren. Daarna lekker geslapen.
Heerlijk ontbeten, er was van alles. Een aanrader, dit hotel midden in het bos."

Aangename sfeer op een mooie plek.
"Heerlijke omgeving, weldadig, hier even de "boel de boel laten". Het vriendelijke, behulpzame personeel én het uitstekende eten (óók het ontbijt) dragen daar volop aan bij. Veel dank!"