Jongens tegen de meisjes

Jongens tegen de meisjes

Beslis voor eens en voor altijd deze eeuwenoude strijd: de jongens tegen de meisjes, de mannen tegen de vrouwen of heren tegen de dames! Zijn de multi-taskende vrouwen beter, of zijn het de gespierde mannen die deze strijd winnen? Vanavond wordt het beslist!

 

U kent het wel: mannen kunnen geen 2 dingen tegelijk, maar vrouwen hebben geen technisch inzicht. De mannen kunnen beter rijden, maar de vrouwen hebben een betere inleving. Maar wie zijn er beter? Op een ludieke manier zetten we de hak met de bekende dames & heren thema’s.

 

Wij ontvangen u met een glaasje Prosecco waarna u aansluitend van een heerlijk buffet gaat genieten. Tijdens de gehele avond zijn de drankjes uit het Hollandse assortiment inbegrepen in de prijs. 

 

Na het buffet maken we 2 gebroederlijke kampen (dames & heren), waar al snel een sterk WIJ gevoel ontstaat. Een leuke presentator voelt jullie aan de tand over weetjes van mannen en vrouwen, diverse testen en gekke situaties. Net als op TV, maar dan ditmaal binnen jullie eigen bedrijf! Een tipje van de sluier:

 

•          Hoeveel procent van de Nederlandse mannen helpt in de huishouding?

•          Waar letten vrouwen op bij het versieren van mannen?

•          Kunnen heren werkelijk geen 2 dingen tegelijk? Doe de actieve test?

•          Hoe goed kunnen dames inparkeren?

 

Al met al staat het garant voor een hilarische en competitieve avond met veel herkenbare situaties. We houden iedereen lekker bezig met tussen elke ronde een korte pauze.


Na afloop neemt de DJ het over en kan er gedanst worden.

Deze activiteit duurt van 19:00 - 24:00 uur.

Prijs: vanaf € 87,50 p.p.
(deze prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 40 personen)

 

 

 

 

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!