Outdoor Teambuilding

Outdoor Teambuilding

Anders dan anders outdoor teambuilding activiteiten

Door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken is de uitdaging.
Bijzondere teamactiviteiten worden als middel ingezet om ervaringsgericht te leren. Deze speciaal ontwikkelde teamwork-activiteiten zijn een dynamisch en krachtig middel om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren.

 

Ervaringsgericht leren

Afhankelijk van de beschikbare tijd kiest u één of meerdere activiteiten. Alle activiteiten dagen uit om samen met uw team spelenderwijs te leren. De thema's samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking zitten op een leuke, ontspannen manier verstopt in het programma. De activiteiten worden begeleid door professionele trainers die tijdens het programma de deelnemers van feedback voorzien. Veiligheid staat bij alle programma's voorop: er wordt alleen met de katapult geschoten of over de brug heen gelopen wanneer de constructies stevig genoeg zijn.

 

Katapult bouwen

Eén van de activiteiten waaruit gekozen kan worden, is het bouwen van een levensgrote katapult. De groep wordt verdeeld in twee teams: beide teams gaan aan de hand van een voorbeeld een enorme, robuuste katapult bouwen. Na een korte instructie gaan de deelnemers aan de slag met stevige palen en touwen. De instructeur zal hier en daar wat tips geven en bijsturen, maar het doel is om zelf te bedenken hoe een solide constuctie gemaakt kan worden. Communicatie en samenwerking is hierbij erg belangrijk; alleen door goed met uw team te overleggen kan de katapult gebouwd worden. Het competitie-element maakt deze activiteit extra spannend: welke team heeft de katapult als eerste af en kan het andere team gaan bestoken met waterbommen?

 

Brug bouwen

In dit programma werkt u ook in twee teams, het verschil is echter dat u samen aan één brug bouwt. Met stevige palen en touwen bouwt ieder team de helft van een brug. Oveleggen mag, maar let op: beide teams mogen alleen aan hun kant van het "water" blijven. Wat gebeurt er als twee teams een compleet ander idee hebben over het bouwen van de brug? En hoe wordt de brug zo gebouwd dat het mogelijk is om op een veilige manier de oversteek te maken, voor beide teams? Het lijkt makkelijker dan het is...Het doel is om alle deelnemers één voor één over de brug te laten lopen. Als dit lukt heeft u samen met uw team een prestatie geleverd om trots op te zijn!

 

Programmaduur: ca. 2 uur. 

De genoemde vanafprijs geldt bij 50 personen. 

 

Deze activiteit kan desgewenst ook in het Engels gegeven worden.

Deze vergaderbreak wordt verzorgd door Buitenbusiness.nl.

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!