Percussie maatje meer

Percussie maatje meer

Trommel iedereen maar op voor dit verfrissende en dynamische intermezzo: percussie Maatje Meer. Deze workshop is niet te vergelijken met een "standaard" percussieworkshop. Hier krijgt u "een maatje meer". De percussionist neemt u mee in zijn wereld vol percussie, zang, dans en groepsdynamiek. Met z'n allen wordt ter plekke geimproviseerd en gecreëerd met een ultiem, swingend groepsgevoel als eindresultaat.

 

De ultieme energizer

 

Tijdens een intensieve mentale trainingsdag is een energizer uitermate geschikt om de deelnemers te vitaliseren. Drummen brengt de hersenhelften in balans en zorgt voor een ontlading van spanning en vermoeidheid. Het doel is dan ook om in een korte tijd op een laagdrempelige wijze de touwen te laten vieren en het groepsgevoel te versterken.

 

Djembe of Samba Percussie

 

Uniek: u krijgt van ons een keuze uit Djembe of Samba Percussie. In de Djembe workshop worden muziek en ritme ingezet om de deelnemers te inspireren, te motiveren en te verbinden. Deze inspirerende workshop bevat de elementen luisteren, volgen, ondersteunen en samenwerken. Spelenderwijs worden zintuigen geprikkeld, saamhorigheid aangewakkerd en energie opgewekt.

 

Een anders dan anders percussieworkshop

 

De workshop start met een korte uitleg van de percussionist, waarin hij vertelt over de oorsprong en het gebruik van de instrumenten. Met een aantal eenvoudige technieken worden kleinpercussie instrumenten bespeeld. Zang en beweging versterken de groepsdynamiek en al snel bruist iedereen van energie. Het slot van deze percussieworkshop Maatje Meer zal iedereen verrassen! Na afloop is de geest weer helder en is men ontvankelijker en productiever. Vol nieuwe energie, enthousiasme en inspiratie is men klaar voor het vervolg van de bijeenkomst.

 

Een swingende en dynamische workshop

 

Bent u op zoek naar een workshop waarbij de deelnemers letterlijk in beweging komen? Dan is Samba Percussie wellicht een goede keuze. In deze swingende workshop leren de deelnemers in korte tijd onder begeleiding van de percussionist een samba-ritme. Er worden diverse instrumenten bespeeld, zoals de surdo (grote trommel), ganzá (shaker), tamborim (kleine handtrommel), agôgô en caixa's. Het ritme wordt stap voor stap uitgelegd en opgebouwd, waarbij samenwerken en samenspel essentieel is. Het resultaat is een muzikale fanfare en een swingend ritme, waarbij gegarandeerd niemand stil kan blijven staan. Een uitstekende workshop om uit het hoofd en in het lijf te komen!

 

Percussie als energizer, vergaderbreak of teambuilding

 

Deze percussieworkshop Maatje Meer is uitermate geschikt als verrassende en energieke start van je bijeenkomst. Onder begeleiding van de percussionist wordt op inspirerende wijze samengewerkt en komen de deelnemers los van het dagelijks ritme. Met een nieuwe, open blik en een groot gevoel van verbondenheid binnen de groep kan de bijeenkomst beginnen.

 

Tijdsduur: ongeveer 1½ uur, maar kan naar wens korter of langer duren.

De genoemde vanafprijs geldt bij 50 personen.

 

Deze activiteit kan desgewenst in het Engels gegeven worden.


Deze vergaderbreak wordt verzorgd door Buitenbusiness.nl.

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!