Spelen met energie

Energie

Energie opladen en vasthouden

 

De dag bruisend van energie beginnen en aan het eind van de werkdag net zo veel energie over hebben, is nog niet altijd zo gemakkelijk. Wie kent het immers niet: de druk om te moeten presteren, een overvolle mailbox, de waan van de dag, reorganisaties of collega’s die uw energie lijken weg te zuigen? In deze workshop ‘Spelen met Energie’ leert u hoe u dagelijks uw energie weer kunt opladen en hoe u kunt voorkomen dat u uw energie weggeeft.

 

Energie voor uzelf en uw team

 

In anderhalf uur gaat u op een lichte manier ervaren wat voor invloed anderen hebben op uw energie en hoe u uw eigen energieveld schoon en sterk kunt houden. Hoe voorkomt u dat u uw energie weggeeft en dat u uitgeput raakt van de energie van anderen? U leert hoe u stress kunt vermijden, in uw kracht kunt gaan staan en uzelf weer kunt opladen. U speelt met de kracht van gedachten en intenties. Ook is er ruimte voor persoonlijke vragen over energiebeheer.

 

Niet zweverig, wel krachtig

 

De workshop bestaat uit verschillende ervaringsgerichte oefeningen en een aantal geleide meditaties. Door zowel individuele als groepsoefeningen ontdekt u niet alleen dat u meer kunt dan u dacht, maar vergroot u ook het vertrouwen in uzelf en uw collega’s. Iedereen is na afloop gegarandeerd weer in balans en vol energie. De workshop wordt gegeven door een geaccrediteerd energetisch therapeut met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Zijn no-nonsense aanpak zorgt voor een blijvend energiek resultaat!

 

Energieke teambuilding voor bedrijven

 

De workshop duurt 1½ uur, maar kan desgewenst worden uitgebreid tot een dag(deel). De inhoud kan worden afgestemd op het thema van de dag en/of de visie van het bedrijf. 

 

De genoemde vanafprijs geldt bij 50 personen.

 

WKR regeling: 100% aftrekbaar

 

Deze activiteit kan desgewenst ook in het Engels gegeven worden.

 

Deze vergaderbreak wordt verzorgd door Buitenbusiness.nl.

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!