Tai Chi

Tai Chi

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Vele miljoenen mensen beoefenen Tai Chi, ’s morgens vroeg in parken, op straat en natuurlijk thuis. Tai Chi is een vorm van bewegen met als doel de gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Het is een goed medicijn tegen stress, bevordert de innerlijke rust en laat de energiebanen weer vrij stromen.

 

TaiChi voor bedrijven

 

Deze workshop is speciaal samengesteld voor de zakelijke markt en is bijzonder geschikt als meetingbreak of dynamisch begin van de dag. Een no-nonse benadering zorgt ervoor dat zelfs de grootste cynicus overstag gaat en kan ervaren dat Tai Chi werkelijk rust brengt, voor balans zorgt en mensen verbindt met elkaar. Daarnaast is er ruimte voor humor en veel aandacht voor een dynamische interactie in de groep.

 

Hoe gaat de workshop Tai Chi?

 

De workshop begint met een kleine warming up: spieren en gewrichten worden in beweging gebracht en soepel gemaakt na een lange zit aan de vergadertafel. Daarna volgt een korte uitleg over de basisprincipes van Tai Chi, welke vervolgens direct in de praktijk gebracht worden. Er worden een aantal Tai Chi vormen beoefend die snel en makkelijk aan te leren zijn. Deze Tai Chi oefeningen brengen lichaam en geest in balans en geven direct energie om de meeting met een frisse geest en verhoogde creativiteit te kunnen vervolgen. De workshop wordt afgesloten met met een aantal korte, maar zeer krachtige ademhalingsoefeningen die de hersens fit maken en rijkelijk van zuurstof voorzien.

 

 

Tijdsduur: 1 tot 1½ uur, afhankelijk van je wensen en kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. 

De genoemde vanafprijs geldt bij 50 personen.

 

WKR regeling: 100% aftrekbaar

 

Deze activiteit kan desgewenst in het Engels gegeven worden.

 
Deze vergaderbreak wordt verzorgd door Buitenbusiness.nl.

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!