Tarot voor bedrijven

Tarot

Spiritualiteit is in. In de huidige tijd gaan we steeds vaker op zoek naar een achterliggende boodschap, naar dingen die u misschien niet direct begrijpt, maar later toch belangrijk blijken te zijn in uw leven. Ook op de werkvloer, binnen uw team of afdeling blijkt dat gebeurtenissen vaak niet voor niets zijn. Bent u benieuwd naar het spirituele, de achterliggende betekenis, maar mag het niet te zweverig worden? Onze workshop Tarot heeft een bijzondere boodschap. Leer uw collega’s op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar uw team of leidinggevende. Niet te zweverig, maar gewoon leuk met een betekenis en goed voor de team spirit! Geschikt voor grote en kleine groepen, buiten of binnen.

 

Workshop Tarot

 

De workshop “Tarot” is een bijzondere manier om collega’s dichter tot elkaar te brengen. Tijdens de workshop wordt een uitdagend spel gespeeld met tarotkaarten, waarbij u heldere feedback krijgt van een professionele tarotiste. De diepere betekenis van de kaarten worden prijsgegeven, vaak met een verrassende uitkomst. Een workshop die collega’s uitdaagt om gedachten en gevoelens uit te spreken en met begrip en respect naar elkaar te kijken. De vruchten van deze workshop zult u na afloop plukken op de werkvloer!

 

Tarot als trainingsinstrument

 

Tarot is een zeer bruikbaar instrument binnen bedrijven bij bedrijfsprocessen, veranderingen, als managementinstrument, bij ziekte en/of re-integratie, persoonlijke groei en ontwikkeling en bewustwordingsprocessen.De duur van de workshop kan variëren van een uur tot een dagdeel, afhankelijk van het aantal personen en uw wensen. De thema’s kunnen vooraf besproken worden, maar kunnen ook op het moment zelf nog aangegeven of gewijzigd worden. Naast Tarot kan ook numerologie en astrologie uitgebreid ingezet worden ter ondersteuning van het proces.

 

Tarot als bedrijfsuitje of vergaderbreak

 

Bovenstaande workshop Tarot kan tevens uitstekend ingezet worden als inspirerende vergaderbreak of bedrijfsuitje. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, wordt de workshop standaard aangevuld met Astrologie en/of Numerologie.
De tarotiste is gespecialiseerd in haar vakgebied, down to earth en kan deelnemers handvaten aanreiken om zaken op de werkvloer anders aan te pakken. Bij grotere groepen worden meerdere ervaren tarotistes ingezet, zodat in kleine groepjes gewerkt kan worden.

 

De genoemde vanafprijs geldt bij 50 personen.

Deze vergaderbreak wordt verzorgd door Buitenbusiness.nl.

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!