Wereldreis in klank

Wereldreis klank

De hele groep wordt meegenomen op een muzikale ontdekkingsreis langs verschillende continenten. Tijdens het interactieve programma wordt kennisgemaakt met diverse traditionele instrumenten. De deelnemers gaan met elkaar en door elkaar de kracht van voelbare klanken ervaren. De workshop start met een klankconcert. U luistert naar een diversiteit aan bijzondere instrumenten, waarna u vervolgens zelf aan de slag gaat:

 

Klankschalen uit Azië

 

De klankspecialist start met een uitleg over de verschillende klankschalen en vertelt de basistechnieken voor het hanteren en bespelen van klankschalen. Tijdens een korte klankmeditatie kunnen alle deelnemers de vibrerende tonen van de klankschalen ervaren. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan het werk met de klankschalen en kan deze klankmassage bij elkaar uitgeprobeerd worden.

 

Didgeridoo’s uit Australië

 

De mysterieuze klanken van dit Australische blaasinstrument variëren van een hypnotiserende grondtoon tot diverse ritmes en natuurgeluiden. Door lucht in het instrument te blazen worden schitterende, voelbare klanken verkregen. Diverse basistechnieken, geluiden, ritmes en ademhalingstechnieken zullen worden behandeld. De ultieme uitdaging is natuurlijk of het lukt om de andere deelnemers de tonen te laten voelen.

 

Trommels uit Afrika

 

Stap voor stap worden de swingende ritmes uitgelegd, geoefend en samengevoegd tot een ritmisch geheel. U beleeft de krachtige dynamiek van het samen drummen en het uiteindelijke resultaat is de beloning van uw inspanningen: een bruisende, energieke groep deelnemers vol nieuwe inspiratie en energie!

 

Inspirerende workshop met bijzondere instrumenten

 

Tijdens de workshop werkt u met instrumenten waarvan u het bestaan misschien nooit wist. Deze instrumenten zijn veelal afkomstig van verre natuurvolkeren met hun bijbehorende gebruiken en rituelen. De klankspecialist vertelt er graag over. Al spelend, improviserend, ontdekkend en luisterend komt u op een geheel ander niveau nader tot elkaar.

 

Teambuilding of vergaderbreak

 

Deze workshop is speciaal samengesteld voor bedrijven. Het doel van deze bijzondere groepsactiviteit is om de deelnemers op een ontspannen, boeiende en inspirerende wijze nader tot elkaar te laten komen. Door middel van een unieke beleving zal de onderlinge verbondenheid aan den lijve gevoeld en ervaren worden. Deze workshop is dan ook uitstekend in te zetten als onvergetelijke teambuidling activiteit of inspirerende vergaderbreak.

 

Muzikaliteit is absoluut geen vereiste, iedereen kan meedoen!


Tijdsduur: ca. 1½ uur tot 2 uur.

De genoemde vanafprijs geldt bij 50 personen.

 

Deze workshop kan desgewenst ook in het Engels gegeven worden.

 

Deze vergaderbreak wordt verzorgd door Buitenbusiness.nl.

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!