Vergaderzalen

De Douglas

125 m²   De Douglas zaal is de grootste vergaderzaal van Woodbrooke Barchem en is gelegen op de begane grond. De zaal grenst aan een zonnig terras dat bereikbaar is via de openslaande terrasdeuren. Naast vergaderzaal functioneert de Douglaszaal ook regelmatig als feestzaal of als zaal voor bijvoorbeeld een concert.
lees meer »

De Eik

98 m²   Zaal de Eik bevindt zich op de eerste verdieping van het hotel en is uitermate geschikt om te vergaderen met een groep van ± 40 personen.   Door het grote raam valt het zonlicht mooi naar binnen en kijkt u uit over het gazon aan de voorzijde van het hotel.
lees meer »

De Bibliotheek

65 m²   De Bibliotheek dankt haar naam aan de voormalige functie die de zaal had in de periode van toen het hotel nog het Woodbrookershuis was.   De Bibliotheek bevindt zich op de begane grond.
lees meer »

De Larix

45 m²   Zaal de Larix is te vinden op de eerste etage van het Hotel. Qua afmetingen komt de zaal het meest overeen met zaal de Bibliotheek. De Larix is uitermate geschikt voor een vergadering van ongeveer 10-15 personen.
lees meer »

De Kastanje

33 m²   Zaal de Kastanje bevindt zich op de eerste etage van het Hotel en is uitermate geschikt voor vergaderingen met kleinere gezelschappen (max. 12).
lees meer »

De Beuk

14,5 m²   De Beuk bevindt zich op de eerste etage van het Hotel en is geschikt voor bijeenkomsten van maximaal 6 personen. Het is een ruimte die vaak wordt gebruikt als spreekkamer, bijvoorbeeld voor gesprekken met vertrouwenspersonen of voor sollicitatiegesprekken die om welke reden dan ook niet binnen eigen bedrijf kunnen plaatsvinden
lees meer »

De Berk

14,5 m²   De Berk bevindt zich op de eerste etage van het Hotel en is geschikt voor bijeenkomsten van maximaal 6 personen. Het is een ruimte die vaak wordt gebruikt als spreekkamer, bijvoorbeeld voor gesprekken met vertrouwenspersonen of voor sollicitatiegesprekken die om welke reden dan ook niet binnen eigen bedrijf kunnen plaatsvinden
lees meer »

zoeken

nieuwsbrief

schrijf u in voor onze aanbiedingen!