Disclaimer

 

Algemene voorwaarden
Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Klik hier voor de inhoud van de algemene voorwaarden.

 

Functioneren van deze website
Landgoedhotel Woodbrooke garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze hotelwebsite of de door haar langs elektronische weg reserveringsmodule. Landgoedhotel Woodbrooke is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

 

Informatie op deze website
Landgoedhotel Woodbrooke besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Landgoedhotel Woodbrooke wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie en behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

 

Verwijzigingen, hyperlinks en virussen
Landgoedhotel Woodbrooke aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Verder garandeert Landgoedhotel Woodbrooke niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.