Welkom bij Landgoedhotel Woodbrooke ****

Geachte gast,

Wij zijn blij dat wij weer open zijn. Door de unieke ligging op ons Landgoed in de vrije natuur is het heel goed mogelijk om, met inachtneming van de geldende COVID-maatregelen, er even tussenuit te gaan. Door de ruime opzet van onze brasserie, lounge en terrassen kunnen wij u een uitstekend verblijf aanbieden.

Ons terras is uitgebreid zodat u in alle rust van een glas wijn, speciaalbier of een heerlijke lunch kunt genieten. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook op het terras ontbijten of dineren. Als hotelgast bent u 's avonds verzekerd van een tafel om van uw diner te genieten, indien u dit aangeeft bij reservering. 
Arrangement-menu's kunnen worden gekozen van onze à-la-carte kaart zonder toeslagen.

Voor een overzicht van de door ons getroffen maatregelen verwijzen wij u door naar de volgende pagina: Corona maatregelen.

Wij houden de komende ontwikkelingen nauwgezet in de gaten en houden u op de hoogte zodra we ons aanbod aan arrangementen en beschikbare hotelkamers verder kunnen uitbreiden.

Wij kijken er naar uit u weer te mogen begroeten.

Met gastvrije groet, 

Directie & medewerkers Landgoedhotel Woodbrooke 

 

Een rijke historie, een prachtig Landgoed en een zee aan rust en ruimte. Landgoedhotel Woodbrooke Barchem is dé plek om te genieten, te ontspannen, te overnachten, te feesten of te vergaderen. Wist u dat wij het oudste conferentieoord en vergaderlocatie in de Achterhoek, en zelfs in Nederland zijn?