Beste Prijsgarantie
 — 

Trouwen in de Boskapel

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!


Wilt u trouwen op een unieke locatie?
Kies dan voor Landgoedhotel Woodbrooke. Wij zijn een officiële trouwlocatie waarbij u kunt trouwen in onze prachtige hoteltuin, binnen in het hotel maar ook in onze bijzondere Boskapel op de Kalenberg.
Aan u de keuze, het is tenslotte uw trouwdag!

Kiest u voor trouwen in onze Boskapel dan gaat u vervolgens naar ons hotel aan de voet van de Kalenberg voor uw receptie, diner en/of het feest in één van de zalen of de hoteltuin.
Onze meest gebruikte feestzaal, de Douglas, heeft een aansluitend privéterras welke u bereikt door middel van de openslaande tuindeuren.

Ter afsluiting kunt u overnachten in onze romantische bruidssuite. Het is ook mogelijk om uw gasten te laten overnachten waarna u de volgende ochtend bij of na het ontbijt samen terug kunt kijken op een geweldige dag.

Uw bruiloft stellen wij volledig naar uw wensen (tot in het kleinste detail) samen zodat u op deze bijzondere dag volledig kunt genieten en ontspannen. 

Wilt u onze locatie eens bezoeken en uw wensen doorspreken, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak via 0573-441734 of per email via info@woodbrookebarchem.nl

U bent van harte welkom!

 

Trouwen in de Boskapel04
Trouwen in de Boskapel01
Trouwen in de Boskapel02
Trouwen in de Boskapel05
Trouwen in de Boskapel03