Beste Prijsgarantie
 — 

Vergaderen en Trainen


Vergaderen en trainen op een prachtige plek, diep verscholen in de bossen. 
Dat kan bij Landgoedhotel Woodbrooke. In 2020 is onze locatie uitgeroepen tot het beste vergader- en eventhotel in oost-Nederland 2020.

Een rieten dak, veel hout, sfeervolle ruimtes, warme kleuren en medewerkers met een glimlach; u voelt zich snel thuis bij ons.

Landgoedhotel Woodbrooke kent een rijke historie, wij zijn zelfs het oudste conferentieoord van Nederland. U kunt bij ons uitstekend terecht voor een zakelijke bijeenkomst, waarbij ook de nodige ruimte is voor ontspanning, lekker eten en goed overnachten.

Buiten treft u een zee aan rust en ruimte, het hotel ligt in één van de mooiste gebieden in Nederland. Wilt u uw bijeenkomst een speciaal tintje geven? Kies dan voor een brainstormsessie in de Boskapel of combineer uw bijeenkomst met een inspirerende vergaderbreak.

Tussendoor even een frisse neus halen? U loopt vanuit het hotel zo de bossen in voor een wandeling of relax bij mooi weer in één van onze hangmatten in de hoteltuin.

Wilt u extra informatie, een offerte aanvragen of direct een reservering plaatsen?

 

Vraag hier direct een offerte aan

 


Onze collega's maken graag een offerte op maat voor u. U kunt ook telefonisch contact met hen opnemen via 0573 - 44 17 34 of per email naar info@woodbrookebarchem.nl

Wees welkom bij Landgoedhotel Woodbrooke.

WEB-Eik03a.jpg
details01-web
douglas02a
landgoed-lente02-website
2017_0522_22031200--002--web