Beste Prijsgarantie
 — 

Goede Doelen


Wij besteden veel aandacht aan duurzaamheid door middel van energie- en milieubesparing.


Onze hotelgasten bieden wij daarom de mogelijkheid om samen met ons een steentje bij te dragen aan een groenere wereld en een beter klimaat.


Wij bieden hen de mogelijkheid om tijdens het verblijf af te zien van de tussentijdse kamerschoonmaak. Voor iedere niet uitgevoerde schoonmaak storten wij, per kwartaal, € 3,50 aan een door hen gekozen goed doel.

Goede doelen 2024
Goede doelen 2024

 

Wij hebben hiervoor 3, deels regionale, goede doelen uitgezocht waar een keuze uit gemaakt kan worden.

De 3 nieuwe doelen voor 2024 zijn:

Voedselbank Zutphen-Lochem - 


- Tegenslag kan iedereen overkomen. Maar soms is de tegenslag zo groot dat iemand het niet meer redt om rond te komen. De voedselbank is er dan om mensen in deze situatie te helpen. 
www.voedselbankzutphen.nl

 Voor het 1ste kwartaal is er een bedrag van € 315.00 overgemaakt naar de voedselbank. 

Stichting Roofvogelopvang Barchem-


Met uw donatie helpt u de Roofvogelopvang in Barchem, gespecialiseerd in de opvang van gewonde roofvogels en uilen. Helpt u mee?        www.roofvogelopvangbarchem.nl 

 Voor het 1ste kwartaal is er een bedrag van € 148.50 overgemaakt naar de roofvogelopvang. 

 

Nationaal Fonds Kinderhulp-


Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Nationaal Fond Kinderhulp helpt ze onvoorwaardelijk. Zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind. Helpt u mee?      https://kinderhulp.nl/

 Voor het 1ste kwartaal is er een bedrag van € 408.00  overgemaakt naar Nationaal Fonds Kinderhulp.