Beste Prijsgarantie
 — 

Diner arrangementen

Wij stellen graag samen met u een mooi menu samen, waarbij we natuurlijk rekening houden met uw dieetwensen. De prijzen zijn gebaseerd op minimaal 20 personen. Neemt u bij een kleiner gezelschap contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Small Bites   

Wij serveren 6 small bites per persoon. De inhoud komt overeen met een standaard diner. De setting is ongedwongen en de variatie is groot.

Prijs:
vanaf € 57,50 p.p.

 

Diner "Achterhoek"

Een uitgeserveerd 3-gangen keuzemenu. 

Prijs:
vanaf € 47,50 p.p.
toeslag € 29,50 p.p. incl Hollands drankenarrangement, water op tafel en koffie met een bonbon na.

 

Diner "Barchem"

Een uitgeserveerd 4-gangen keuzemenu.

Prijs:
vanaf € 53,50 p.p.
toeslag € 32,50 p.p. incl Hollands drankenarrangement, water op tafel en koffie met een bonbon na.

 

Sharing Diner

Samen delen en genieten van de heerlijkste gerechten. De 6 voorgerechten en 6 nagerechten worden op elke tafel geserveerd. Het hoofdgerecht wordt per persoon geserveerd, waarij u de keuze heeft uit 3 voorbeelden. De uiteindelijke 3 keuzes worden in overleg met u vastgesteld en is mede afhankelijk van de seizoenen.

Prijs:
vanaf € 53,50 p.p.
toeslag € 29,50 p.p. voor all-in arrangement inclusief ontvangst met cava en borrel met 1 warm hapje.
Dranken uit het Hollands assortiment en onze huiswijnen zijn inbegrepen in het all-in arrangement inclusief koffie/thee en bonbons ter afsluiting. De tijdsduur is ca 3,5 uur.

 

Small Bites All-in diner arrangement

Ontvangst met koffie/thee en Woodbrooke koek of cava. Aansluitend borrelen met 2 warme hapjes. Om 18:00 uur nodigen wij u uit aan tafel voor het Small Bites diner. Ter afsluiting serveren wij koffie/thee en bonbons. Alle dranken uit het Hollands assortiment en onze huiswijnen zijn inbegrepen. De tijdsduur is ca 3,5 uur.

Prijs:
vanaf € 79,50 p.p.


Woodbrooke-3.jpg
Woodbrooke-07.jpg
Woodbrooke-9.JPG
Foto creme brulee staand.jpg
Woodbrooke-5(5).jpg