Workshop schilderen

"Een creatieve break in de Woods"

Lange vergaderdagen voor de boeg? Taaie onderwerpen? Moeite om aandacht en inzet van de medewerkers erbij te houden? Komen tijdens de vergaderingen steeds dezelfde mensen aan bod?

Doorbreek de macht der gewoonte en onderbreek de vergadering met een creatieve sessie en laat medewerkers ontdekken dat ze weg van de vergadertafel creatief kunnen denken in hun hoofd, met hun hart en handen. Los komen van werkdruk en spanningen en weer opgeladen verder kunnen met elkaar. Nieuwe ideeën worden zo direct doorleefd en maken een veel grotere kans van slagen terug op de werkvloer.

Laagdrempelige vrije expressie schilderworkshop waarbij het plezier voorop staat. Elke deelnemer maakt zijn/haar eigen abstracte schilderij. We leren hierbij vooral lekker actief bezig te zijn vanuit vrij denken en handelen, al dan niet aangespoord door muziek. Gewoon doen!

Acrylverf  kan worden aangebracht met paletmes, spuitbus, kwast, handen etc. De kleuren van uw bedrijfslogo kunnen als leidraad dienen en de workshop wordt professioneel begeleid door kunstschilderes en trainer Astrid Bakkum.

Tijdsduur:  ongeveer 1,5 - 2 uur
(inclusief schilderdoek van 50 x 70 cm)

Prijs:  vanaf € 37,50 p.p. bij minimaal 15 deelnemers
(prijs voor meer of minder deelnemers is op aanvraag)