Beste Prijsgarantie
 — 

Bob van der Ent

Van 30 maart t/m 19 april vinden de Bachweken Lochem plaats. 
Van de Matthäus Passion in de Gudulakerk tot lezingen, concerten en workshops op andere locaties, u kunt niet om Johan Sebastiaan Bach heen.

Op zondagmiddag 14 april is Landgoedhotel Woodbrooke in Barchem de locatie voor een vioolconcert door Bob van der Ent.

Bob van der Ent was prijswinnaar op het Nationaal Vioolconcours Oskar Back, nadat hij op jeugdige leeftijd al 1e prijzen op de Iordens Viooldagen ( het nationaal concours voor jonge violisten ) en het Prinses Christina Concours had gewonnen. Op het befaamde Internationale Wieniawsky-Lipinsky Concours in Polen ontving hij een speciale prijs.

Als één van de jongste leerlingen kwam hij op de speciale afdeling Jong Talent van het Conservatorium van Amsterdam. Hij studeerde daar bij Jan Repko en Vesko Eschkenazy (de concertmeester van het Koninklijk Concertgebouworkest) en kreeg ook regelmatig les van Herman Krebbers en Davina van Wely.

Bob van der Ent is een veelgevraagd kamermusicus op podia en festivals in Nederland en het buitenland en hij is regelmatig te horen op radio en tv.

Hij is een actief pleitbezorger voor Nederlandse componisten uit het verleden en heden. In opdracht van de Andriessen / de Klerk Stichting heeft hij, samen met o.a. de pianist Henry Kelder, kamermuziekrepertoire van deze componisten geselecteerd, dat richting het jubileumjaar- en festival 2017 te Haarlem is uitgevoerd. Tevens traden Bob van der Ent en Henry Kelder in september 2017 op het Festival in Haarlem op.

Programma:

Sonata nr. 2 in a klein, BWV 100′
-Fuga
-Grave
-Andante
-Allegro

Partita nr. 3 in E groot, BWV 1006
-Preludio
-Loure
-Gavotte et Rondeau
-Menuet 1, Menuet 2
-Bourée
-Gigue

www.bobvanderent.nl

Aanvang: 15.00 uur

Kaarten à € 15,00 p.p. inclusief 1 consumptie

Reserveren kaarten: 
https://bachwekenlochem.nl/bob-van-der-ent/