Buggy Rally

Mag het iets spectaculairs zijn? Ervaar zelf het rallygevoel en ga op pad met onze gave Buggy’s! Dit zijn stoere open 2-persoons voertuigen; klein van stuk en laag over de grond, maar slechts 250 kilo zwaar en die tot wel 70 km p/u kunnen rijden! We vergelijken ze weleens met een kart op de openbare weg.

Wij ontvangen u om 13:00 uur met koffie/thee en Woodbrooke koek, gevolgd door een gezamenlijke uitleg. Vanaf 14:00 uur gaat de rally van start.

Iedereen met een B-rijbewijs mag zelf deze route beleven (2 personen per buggy). Zo rijdt elke “equipe” een route in rally stijl. Dat betekent rijder + navigator en samen navigeren. Kunnen jullie de route vinden met “bolletje-pijltje” en “ingetekende lijn”?  Een blik in het roadbook kan helpen!
Dit is teamwork on the road.

Als men goed rijdt ontdekt elke equipe 2 uitdagende rally opdrachten onderweg, en ook stoppen we bij een terrasje voor een pauzedrankje (drankje inbegrepen in prijs). Na de pauze wisselen we van chauffeur en bijrijder, zodat iedereen dat gave gevoel kan beleven. Al met al goed voor een gave route van ruim 40 kilometer en ruim 2½ uur plezier over kleine verharde wegen! Afhankelijk van het weer kan warme kleding een pré zijn.

Bij terugkomst in ons hotel wacht u een heerlijk diner inclusief onbeperkt drankjes uit het Hollandse assortiment.

Prijs: vanaf € 149,00 p.p.
(de prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers)