Keuken

Zelfstandig werkend kok - 4 daagse werkweek

Jij bent een zelfstandig werkend kok die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een veelzijdig bedrijf. Wij zijn niet alleen hotel met brasserie, maar veel meer dan dat! Jij hebt inmiddels een goede basis en wilt je verder ontwikkelen. Je wilt meedenken over de kaart, de diners en buffetten voor feesten en partijen. Bovenal heb je een goed gevoel voor wat er op dit moment leeft in de “markt”. Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen zowel bij de gast als de leveranciers. Je werkt graag met regionale producten en je weet dit allemaal te vertalen naar een mooi product. Je komt te werken in een open keuken waarbij je gebruik maakt van een braai, dus gastencontact schrikt jou niet af. Koken is je beroep, maar ook je passie.

Wat wij van je vragen:

Ervaring bij voorkeur in de hotellerie
Ervaring met HACCP
Representatief voorkomen
Zowel zelfstandig als teamplayer
Initiatief en overzicht
Verantwoordelijk en betrokken
Stressbestendig, probleemoplossende werkhouding
Flexibele instelling


Wat wij je bieden:

Een gezellig enthousiast team met 25 collega's
Fulltime vaste aanstelling met 4-daagse werkweek
Marktconform salaris met pensioenopbouw
Reiskostenvergoeding
Goede arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsgratificatie, 5-jaar en 10-jaar jubileum uitkering
Bedrijfskleding, roosterapp, personeelskorting, fooiverdeling, personeelsuitjes


Leerling-kok niveau 2/3

Wij hebben jaarlijks plaats voor een leerling-kok.

Jij bent op zoek naar een leerbedrijf en een nieuwe uitdaging waarbij je de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Wij zullen je hierbij helpen en geven je ruimte voor zelfstandigheid en initiatief waarbij je fouten mag maken. Wij bieden je een afwisselende functie met verschillende werkzaamheden. Je komt te werken in de voorbereidingskeuken maar ook in de open keuken in de Brasserie waarbij wij gebruik maken van een braai. Gastcontact schrikt je niet af. Koken word je beroep maar is ook je passie. 

Wat wij van je vragen:

Je vindt het leuk om veel te leren
Interesse in producten en bereidingen
Je legt makkelijk contact
Verantwoordelijke en betrokken instelling
Representatief voorkomen
Flexibele werkhouding

Wat wij je bieden:

Een gezellig enthousiast team met 25 collega's
Veilige omgeving om te leren
Afwisselende functie met ruimte voor zelfstandigheid
Leren werken met HACCP methode
Leerling-overeenkomst met reiskostenvergoeding
Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsgratificatie
Bedrijfskleding, roosterapp, personeelskorting, fooiverdeling, personeelsuitjes


Solliciteren?

Mail je gegevens naar personeelszaken@woodbrookebarchem.nl t.a.v. Gerrit de Vries en we nemen contact met je op.
Als je meer wilt weten bel dan naar 0573-441734 en vraag naar Gerrit de Vries of Daniel Huigen.