Keveruitje

Heeft u een doelgroep met brede interesses en veel leeftijdsverschil? Dan is een Keverrally zeer aan te raden! Immers: samen met collega’s rijden in de populairste oldtimer ter wereld, de Volkswagen Kever, is voor iedereen leuk! Wie kent hem niet? En u zit altijd droog!

Wij ontvangen u om 13:00 uur met koffie of thee bij Landgoedhotel Woodbrooke.

Na onze uitleg over de Kevergeschiedenis trekt u erop uit voor een échte Classic Keverrally. Met zijn vieren per Kever rijdt u een mooie puzzelroute. De prachtige omgeving met haar kleine weggetjes leent zich uitstekend voor een mooie Classic Rally. En uiteraard mag iedereen met een B-rijbewijs zelf rijden in onze oldtimer kevers om dat “Seventies gevoel” te beleven!

De puzzelroute zet uw team aan het werk, want samen moet u de route proberen te vinden met uiteenlopende navigatietechnieken. Onderweg ontdekt u mooie bezienswaardigheden, vragen, opdrachten en zelfs een terrasje (incl. gratis drankje). Ook aan competitie is gedacht want elk team ontdekt diverse uitdagende groepsopdrachten! Wie is het snelst? Een bijzondere middag met nostalgie, teamgevoel en toeren…

Gezelligheid kent geen tijd, en na 3 uren arriveert u wederom bij het hotel. Al snel worden de sterke verhalen uitgewisseld….  Welk team mag zich de “winnende equipe” noemen? Voor hen is er een leuke prijs! En weer of geen weer: 100% droog garantie!

Bij terugkomst in ons hotel wacht u een heerlijk diner, inclusief onbeperkt drankjes uit het Hollandse assortiment.

Het Keveruitje is al drie jaar achtereen het beste gewaardeerde bedrijfsuitje van NL, met een gemiddelde score van een 9. Ideaal voor jong, oud, man of vrouw! En altijd droog! Dit programma wordt van begin tot einde begeleid, incl. een gratis reserve voertuig.

Prijs: vanaf € 137,50 p.p.
(deze prijs is gebaseerd op minimaal 12 deelnemers)