Beste Prijsgarantie
 — 

Vier sterren!

april 2019

Landgoedhotel Woodbrooke officieel 4 sterren geclassificeerd!

Per 1 januari 2017 geldt in Nederland de Europese Hotel Classificatie. In totaal zijn er 18 Europese landen aangesloten bij de organisatie die de classificaties aangeeft: Hotelstars Union. Dit gebeurt volgens een Europese norm. Koninklijke Horeca Nederland heeft de uitvoering van deze classificatie toevertrouwd aan Hotelsterren.

Landgoedhotel Woodbrooke is trots op het behalen van deze classificatie. Het is hiermee het tweede officieel gekeurde 4 sterren hotel in de gemeente Lochem. Donderdag 21 maart is het bijbehorende schild met sterren door de medewerkers opgehangen.

In de afgelopen vier jaar is er hard gewerkt aan om het hotel naar een hoger niveau te tillen. Nadat de Brasserie een complete make-over heeft gehad zijn in de afgelopen twee jaar 26 van 30 kamers compleet gerestyled. Er is gekozen voor natuurlijk kleuren en materialen. Gasten kunnen in de hotelkamer hun eigen muziek afspelen via luidsprekers en de stopcontacten beschikken over USB poorten. Ook de badkamers voldoen met o.a. regendouches aan verwachtingen van de moderne gast. Gasten die in een studio in het bos verblijven hebben bovendien de beschikking over een eigen terras en nespresso. Bij alle keuzes is gekeken naar de duurzaamheid van de materialen.

Ook de zalen hebben allemaal een eigen uitstraling en hebben waar nodig een make-over gekregen. Het 17 Ha grootte landgoed waarop het hotel is gelegen wordt wekelijks op woensdag met behulp van vrijwilligers onderhouden. Met hulp van het Coldeweij fonds is de 90 jaar oude kapel in het bos aan de buitenzijde weer helemaal in de originele kleuren gezet. Deze trouwlocatie kan hierdoor weer vele jaren mee.